U bent hier: Home / Nieuws / De Brusselse Keukens voor het Jetse OCMW

De Brusselse Keukens voor het Jetse OCMW

Vanaf 1 juni 2015 zal het Jetse OCMW een beroep doen op de Brusselse Keukens om haar dienstverlening te verbeteren voor de rusthuisbewoners en voor de leveringen van maaltijden aan huis voor alleenstaande personen.

De Brusselse Keukens is een openbare vereniging die maaltijden klaarmaakt en levert aan verschillende instellingen in Brussel, waaronder het Jetse gemeentebestuur en de kantines van de Jetse gemeentelijke scholen. 

Betere dienstverlening

Met deze nieuwe samenwerking wil het Jetse OCMW haar maaltijdendienst nog verbeteren. Het rusthuis zal, voor de geïnteresseerden, beschikken over een self-serviceruimte, om zo de autonomie van de bewoners te verhogen. Daarnaast zal de verscheidenheid van de menu’s verhoogd worden, net als de toegankelijkheid van het restaurant voor het publiek en de familie. 

Voor de leveringen aan huis blijven de kwaliteit en de dienstverlening de belangrijkste aspecten, net als de kostprijs van de maaltijden, aangezien deze verandering een prijsdaling met zich meebrengt. Een andere belangrijke verandering is de overschakeling van een warmteketen naar een koudeketen. Dankzij dit procédé, die de beste hygiënische omstandigheden garandeert, worden de gerechten koud en afgesloten geleverd. De gebruiker kan deze dan opwarmen wanneer dit hem het beste past. De dienst Delis’ke, die instaat voor de leveringen, hecht veel belang aan het welzijn van de gebruikers, via een dagelijkse levering en een telefonische permanentie van een sociaal assistent.

Meer info:
dienst Gezinshulp van het OCMW
02.422.46.51