U bent hier: Home / Nieuws / Viva Jette: nieuw multifunctioneel project in hartje Jette

Viva Jette: nieuw multifunctioneel project in hartje Jette

Na de verhuis van de Parkresidentie naar de Odon Warlandlaan, zag er in het gebouw op de Léon Theodorstraat een nieuw multifunctioneel project het licht: Viva Jette. Dit centrum is het resultaat van een intense samenwerking tussen de Jetse Haard, het OCMW en de gemeente.

Het project Viva Jette is opgedeeld in vier onderdelen:Centrum Viva, Viva Residentie, Info Viva en Café Viva.

Centrum Viva: dagactiviteiten voor de senioren

Op de gelijkvloerse verdieping zal het OCMW een dagcentrum installeren, met activiteiten voor de Jetse senioren. Dit tweetalig centrum zal vrij toegankelijk zijn van maandag tot vrijdag, voor 60-plussers.

Viva Residentie: woonproject

Op de verdiepingen herbergt het gebouw 32 studio's die beheerd worden door de Jetse Haard. De bewoners kunnen tevens gebruik maken van de gezamenlijke ruimte en de collectieve activiteiten.

Info Viva: infopunt voor de senioren

Om de informatie voor de senioren te centraliseren, werd er in het centrum een senioreninfopunt gecreëerd. Dit infopunt richt zich op de Jetse senioren, maar ook op hun naasten, en zal over een dagelijkse permanentie beschikken.

Café Viva: cafetaria met sociale inslag

Het Café Viva in de hoek van het gebouw zal toegankelijk zijn voor de bewoners van het centrum, maar ook voor het grote publiek. Deze plek zal open staan voor de wijk en tevens socio-professionele integratie bevorderen door een project rond sociale economie.

Meer info: www.vivajette.be

Viva Jette
Léon Theodorstraat 197
Van maandag tot donderdag
van 9u tot 17u, op vrijdag van 11u tot 17u